Podcast over verkoop

Midden in één van de corona lock-downs, begin 2021, besloot ik om samen met Pepijn Beerman de podcast Verkoop is alles & alles is verkoop te beginnen. Inmiddels staat de teller op meer dan 50 afleveringen en hebben we een paar honderd vaste luisteraars.

Pepijn en ik kennen elkaar sinds de middelbare school. We zijn altijd vrienden gebleven en hebben regelmatig contact. We bellen meestal en dan gaat het naast familie en sport ook altijd over ‘business’. Dit zijn leuke gesprekken waarin we sparren, kennis delen en bovenal elkaar challengen. Qua sales zitten we dicht op elkaar maar zijn we ook verschillend. En dat, precies dat, wilde we delen.

Wij pretenderen niet alles te weten. Dat is niet de insteek. We delen gewoon onze ervaringen en inzichten én nodigen met regelmaat mensen uit om een onderwerp toe te lichten. Dit gaat ontspannen, vriendschappelijk en ongedwongen. Eigenlijk precies zoals die telefoongesprekken. Vind je het leuk om een keer te gast te zijn of ben je het hardgrondig (on)eens, laat het vooral weten, we gaan graag het gesprek aan 😉